Общество

«Поважайте працю людей, що виконують санітарне очищення», - мешканців Корабельного району закликали не утворювати звалища сміття

Майже біля кожного третього контейнерного майданчика наразі утворено звалища сміття.

Цей материал також доступний

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались протягом поточного тижня з 28 вересня по 2 жовтня.

Із залученням підрядних підприємств виконувалась ліквідація куп опалого листя та гілля по пр. Корабелів (зелена зона), пр. Богоявленському (біля будинків № 283, 226), вул. Національної Гвардії, вул. Самойловича, вул. Гетьмана Сагайдачного – ріг вул. Уральська та на території багатоповерхової забудови (пр. Корабелів, 2-А, 2, вул. Океанівська, 30).

«Змушені констатувати, що деякі несвідомі громадяни утворюють звалища побутового, будівельного та негабаритного сміття на прямо на території багатоповерхової забудови. Майже біля кожного третього контейнерного майданчика наразі утворено звалища сміття. Повна відсутність громадського контролю та свідомості призводить до того, що двори будинків перетворюються на смітники. У зв’язку з початком активної фази падіння листя, зусилля адміністрації Корабельного району буде сконцентровано на вивезенні листя із узбіч магістральних доріг району», — йдеться у повідомленні.

Також райадміністрація вкотре закликала берегти чистоту рідного міста, поважати працю людей, що виконують роботи із санітарного очищення, та виховувати у собі громадянську свідомість.

«Якщо виникає потреба вивезти будівельне чи негабаритне сміття необхідно звернутись до спеціалізованого підприємства КП «Обрій-ДКП» та укласти відповідну угоду на його вивезення. Також, вкотре попереджаємо, що викидання сміття у невідведених для цього місцях є порушенням ст. 152 КУпАП та тягне за собою накладення штрафу до 1300 грн для фізичних та до 1700 грн для юридичних осіб», — додали в райадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button