Происшествия

У Миколаєві жінка влаштувала дебош, намагаючись забрати сина із карантинної зони лікарні

Її затримали на доставили до відділку поліції.

Цей материал також доступний

В Миколаєві поліцейські охорони  затримали жінку, яка вчиняла хуліганські дії на території лікарні. Її затримали на доставили до відділку поліції.

Як повідомляє Управління поліції охорони в Миколаївській області, о 18:15 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у Миколаївській обласній лікарні, в гастроентерологічному відділенні, яке перебуває на карантині, намагається проникнути жінка. Наряд реагування за лічені хвилини прибув на місце події.

«Коли ми приїхали, до наш підійшла завідувачка відділенням, яка провела нас у лікарню та вказала на порушницю громадського порядку», – розповідає поліцейський – водій наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Сергій Колот.

Під час розмови із жінкою, правоохоронці з’ясували, що вона прийшла аби забрати свого сина із карантинної зони. Коли медпрацівники попросили її документи, яких в неї при собі не було та відмовили їй у її проханні, вона почала дебоширити: кричати, вибивати двері та бити медичних співробітників.

«Ми вирішили запросити сина. Аби вони могли поспілкуватись хоча б за зачиненими скляними дверима. Але коли хлопчик її побачив, злякався та швидко втік», – розповідає молодший інспектор наряду реагування поліції охорони сержант поліції Ігор Бурчин.

Після цього, жінка знов почала дебоширити.

«Я мати і маю право робити зі своїм сином все що захочу!», – постійно повторювала дебоширка.

Поліцейські охорони заспокоїли жінку та викликали слідчо оперативну групу Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області, якій і передали її. Нею виявилась місцева жителька 1997 року народження. З’ясувалось, зараз триває судовий процес щодо можливості позбавлення жінки батьківських прав.

Тепер на неї чекає і розгляд адміністративної справи судом, а саме за ч. 1 ст.173 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян, яка тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button