СпортТема дня

Чемпіонат Миколаєва з футболу вийшов на фінішну пряму (відео)

Огляд спортивних зутрічей між командами першої ліги

Цей материал також доступний

В Миколаєві «вийшов на фінішну пряму» чемпіонат міста з футболу, в рамках якого у вересні команди продовжували боротьбу за першість.

Пропонуємо огляд кількох матчів між командами першої ліги, чемпіоном якої сьогодні, 25 вересня, стала команда «Ольвія», що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі.

Так, 10 вересня портовики зустрілися з командою «Nexteum».

Арбітрами гри були Леонід Ізбаш, Олександр Мєрцалов, Олександр Антонов, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

Гра розпочалась дуже жваво, команди по черзі намагались реалізувати свої атаки, однак намагання портовиків здійснились швидше: після ряду гарних передач відкрив рахунок на 17-й хвилині гравець «Ольвії» Віталій Лісачев.

А вже на завершенні першого тайму, а саме на 45-ій хвилині гри Антон Колихалов реалізовує другий гол у ворота «Nexteum». Тож, на перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь «Ольвії».

У другому таймі команда «Nexteum» усіма силами намагалась наздогнати стивідорів та через деякий час все ж таки змогла забити один гол: на 65-ій хвилині відзначився Андрій Єгоричев.

Однак гра на цьому не завершувалась: «Nexteum» намагалась вирівняти рахунок, в свою чергу, «Ольвія» мала за мету вирватись ще більше вперед, і вже наприкінці матчу (на 90-й хвилині) Антон Лященко забиває 3-й гол у ворота суперника.

Результат зустрічі — 3:1 на користь «Ольвії» 

15 вересня на полі зустрілись команди «Ольвія» та «Лія».

Арбітрами матчу працювали Роман Афонін, Олександр Мєрцалов, Владислав Корольов, спостерігачем арбітажу — Ігор Клигін.

Ця зустріч виявилась нелегкою. Не дивлячись на гарний початок («Ольвія» змогла першою відкрити рахунок), весь останній час команді не вдалось реалізувати інші моменти, тому перша частина гри завершилася з рахунком 2:1 на користь «ЛІЇ»

Друга частина пройшла також невдало для «Ольвії». Не зважаючи на намагання команди вирівнятись та вирватись вперед, все ж таки стивідорам це не вдалось. Окрім цього, «Ольвія» пропустила до своїх воріт ще два м’яча.

Остаточний результат гри — 4:1 на користь «ЛІЇ»

«В этот раз футбольный бог был не за «Ольвию»… Попали 1:4…», — так прокоментував зустріч начальник команди портовиків Денис Нікора.

18 вересня на Центральному міському стадіоні «Ольвія» зустрілась з командою «Альянс».

Арбітрами матчу були: Максим Чернега, Руслан Трофімчук, Сергій Полинський. Спостерігач арбітражу — Павло Винарський.

Сама зустріч видалась для портовиків дуже вдалою, вже на перших хвилинах «Ольвія» демонструвала свій професіоналізм та чудову підготовку, що увінчалось 4-ма голами у ворота «Альянсу». Відзначились у цьому таймі по черзі Віктор Ходоровський та Антон Колихалов.

Другий тайм був не меньш вражаючим: у цій частині гри команді вдалось реалізувати ще 5 голів на свою користь. Так, відзначились такі гравці: Віталій Лісачев, Віктор Ходоровський, Антон Колихалов, та остаточну крапку у грі голом на 81-й хвилині поставив гравець «Ольвії» під номером 16 — Олег Невзоров (докер-механізатор ДП «СК «Ольвія»), який довго чекав можливості проявити себе, та після декількох спроб забити все ж таки удача йому посміхнулась.

Остаточний результат гри — 9:0 на користь «Ольвії».

Більше фото з цього матчу можна побачити за посиланням:

Ввечері 25 вересня на футбольному полі «Зорі» «Ольвія» зустрілася з командою «Аміна-Автогранд» та виграла 4:1, посівши почесне перше місце у турнірній таблиці першої ліги у рамках міського чемпіонату з футболу. Але подробиці цієї зустрічі — в одному з наступних матеріалів.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button