Общество

У працівника Корабельного районного суду виявлено COVID-19

У працівника Корабельного районного суду м. Миколаєва підтверджено діагноз COVID-19. Про це повідомила прес-секретар суду.

Керівництвом суду вжито заходів для безпечного перебування в приміщенні суду. Було проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь суду та кварцування приміщення. Усі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту та сумлінно дотримуються карантинних обмежень. До приміщення суду громадяни допускаються виключно у захисних масках, — йдеться у повідомленні.

Для убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження вірусної інфекції, там просять утриматись від участі у судових засіданнях тих громадян, обов’язкової присутності яких не передбачає слухання.

Рекомендовано подавати заяви, скарги, клопотання до Корабельного районного суду м. Миколаєва електронною або звичайною поштою.

Корабельний районний суд м. Миколаєва тимчасово призупиняє проведення заходів, які не пов’язані із процесуальною діяльністю, а саме: особистий прийом громадян, екскурсії, семінари. Обмежено допуск в судове засідання осіб, які не є учасниками судових засідань.

Громадян наполегливо просять утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. боже, яка назва статті "у працівника суду-короновірус", він що не людина, чи це вірус якийсь інопланетний, може це новий СПІД?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button