Спорт

Великолепная победа: футболисты "Ольвии" выиграли у команды "Status" со счетом 10:1 (видео)

4 вересня футбольна команда “Ольвія”, що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, продовжила боротьбу за першість в літньому чемпіонаті міста Миколаєва. На цей раз портовики зустрілися (вже вдруге) з командою «Status». Матч проходив на Центральному міському стадіоні. Арбітрами гри були Юрій Зеленський, Олександр Антонов, Пашинський, спостерігачем арбітражу — Ігор Пономаренко.

Обидві команди були у гарній спортивній формі (на минулій зустрічі вони зіграли в нічию), однак у «Ольвії» цього разу було більше запалу до перемоги. Звісно, стивідорам, які входять до трійки лідерів у першій лізі, дуже важлива кожна гра, від якої залежить остаточний результат цьогорічного міського чемпіонату.

Перший тайм був для «Ольвії» дуже результативним. Портовики «обстрілювали» голкіпера команди «Status» майже від самого початку гри і до завершення тайму. Із безлічі моментів «Ольвії» вдалось реалізувати аж 8 голів. Тож, на перерву команди пішли з рахунком 8:0 на користь «Ольвії».

Друга частина матчу була не менш вражаюча. В цей вечір йшов прохолодний дощ, однак це не заважало командам триматися на слизькому полі та дивувати глядачів результативною грою. Погодні умови не стали на заваді — «Ольвія» змогла забити ще 2 голи у ворота противника. В свою чергу «Status», не зважаючи на розрив у 10 очок, тримався під час зустрічі достойно, продовжував боротьбу та зміг забити один гол.

Остаточний результат зустрічі — 10:1 на користь «Ольвії».

Так, 7 голів до воріт суперника забив у цій грі Антон Колихалов, 2 голи — Євген Помельничий, та ще один гол у ворота «Статусу» відправив Віктор Ходоровський.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button