Общество

У Корабельному районі почали капремонт провулку та вулиці

У Корабельному районі розпочато роботи з капітального ремонту дорожнього покриття на провулку Колективний та вулиці Ударній, про що повідомила райадміністрація на своїй офіційній інтернет-сторінці.

«Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради розпочато роботи з капітального ремонту дорожнього покриття пров. Колективний від вул. 295-ї Стрілецької Дивізії до вул. Автомобільної (1 пусковий комплекс).

Адміністрацією Корабельного району Миколаївської міської ради виконано роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Ударній від вул. Андрія Антонюка до вул. Родинної. Площа асфальтування дороги – 1569,7 кв.м.», — йдеться у повідомленні.

Райадміністрація не повідомляє, коли ці работи планується завершити.

Читайте новини першими

Связанные статьи

12 комментариев

    1. Валет с 9мм у голові, нема такої вулиці сепар ти путлероїдний, е вулиця Антоновича!!

  1. На Латышский стрелков (Балобановке)уже два года лежит как асфальт в ковычках .По докам тоже он есть .Я его не вижу , а он есть .

    1. Не тільки там, вул.О.Ольжича теж ніяк не зроблять , хоча перша вулиця, хожу через неї кожного дня, піска море, можна будувати навіть!

  2. Пол улици положили и думают что молодцы,а то что по середине улица осталась не кому нет до этого дела !!!
    Только и знают что отмывать деньги перед выборами

  3. Доделайте Ударную до конца!!!!!!!!!
    По краям асвальт, а внутри небольших 2 квартала с ґрунтом, который сровняли и бросили!!! Некоторые скажут и на этом спасибо, но почёму сразу не сделать толково???
    Его смоет при первом же небольшом дождике, учитывая склон!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button