Общество

Новой вершительницей судеб пополнился Корабельный районный суд

К своїм професійним обов’язкам вже приступила нова суддя Корабельного районного суду міста Миколаєва.

30 липня 2020 року в Корабельному районному суді відбулися урочисті збори з нагоди призначення (Указом Президента України від 17.07.2020) на посаду судді Торжинської Тетяни Вікторівни.

Раніше колишня помічник судді Жовтневого районного суду Миколаївської області склала кваліфікаційний іспит, після чого була допущена до участі в конкурсі на зайняття вакантних посад суддів місцевих загальних судів.

«Торжинська Тетяна Вікторівна у 2002 році закінчила Одеський національний університет імені І.І. Мечникова за спеціальністю «Правознавство». Має стаж професійної діяльності у сфері права після здобуття вищої юридичної освіти щонайменше п’ять років, є компетентною, доброчесною та володіє державною мовою», — сказано в Рішенні Вищої ради правосуддя, яка внесла Президентові України подання про призначення Тетяни Торжинської на посаду судді Корабельного районного суду м. Миколаєва.

28 липня 2020 року за участі Президента України Володимира Зеленського 205 новопризначених суддів, серед яких була і Тетяна Торжинська, склали присягу на вірність народові України.

«Ви присягалися вірою і правдою служити тим, хто звертатиметься до вас за відновленням своїх прав, шукатиме у вас захисту, законності і справедливості. До вас звертатимуться люди, як до істини в останній інстанції…

Вам буде складно… Ви будете завалені справами, за кожною з яких — людська доля, історія стосунків, бізнесу, а то й життя. Про все це ви маєте пам’ятати, ухвалюючи рішення іменем України. Бо саме вам надано право здійснювати правосуддя, керуючись буквою закону, власним переконанням і сумлінням, дотримуючись принципів верховенства права…», — наголосив, звертаючись до новопризначених суддів, Голова Ради суддів України Богдан Моніч.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button