Происшествия

Поліцейські за добу розшукали та повернули батькам двох дітей у Миколаєві

За минулу добу миколаївські поліцейські охорони розшукали та повернули батькам двох дітей, про що повідомляє Управління поліції охорони в Миколаївській області.

Перший сигнал про зниклу дитину надійшов до центру управління нарядами поліції «Цунамі» від оператора «102» о 15:00. У повідомленні значилося, що з лікарні зник підліток 2006 року народження, якого вранці привезла мати для подальшого обстеження та лікування. Також в повідомленні значилися прикмети хлопчика. На розшук дитини були орієнтовані всі наряди поліції Миколаєва. Вже за п’ятнадцять хвилин поліцейські охорони знайшли втікача.

«За три квартали від лікарні ми побачили хлопчика, який за прикметами був схожий за описом на зниклого хлопчика», — розповів молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Агамір Бадалян.

Хлопчик розповів правоохоронцям, що хотів додому, оскільки вважав себе здоровим, а мама завжди переоцінювала його погіршений стан здоров’я.

«Ми негайно повідомили матері, що знайшли хлопця», — розповів поліцейський – водій наряду реагування старший сержант поліції Сергій Петрушков.

Другий випадок стався вже близько 22:00. До правоохоронців звернувся чоловік та розповів, що він гуляв з онуком, який кудись зник, поки дідусь спілкувався зі своїм товаришем. Наряд реагування поліції охорони в складі молодшого інспектора старшого сержанта поліції Агаміра Бадаляна та поліцейського – водія старшого сержанта поліції Сергія Петрушкова розшукали 4-річного хлопчика та повернули його додому.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button