Происшествия

Тату на лівій нозі: Миколаївський універ розшукує злочинця, який вкрав у них дерева

Сьогодні, 10 червня близько третьої ночі вкотре було викрадено два молодих хвойних дерева біля головного корпусу ЧНУ імені Петра Могили.

Як повідомила пресслужба вишу, така прикра історія вже траплялась з деревами університету. З вересня 2019 року біля ЧНУ імені Петра Могили проводили ремонтні роботи та поклали тротуарну плитку, а наприкінці жовтня коштом університету придбали молоді дерева, які оздоблювали цю територію. Невідома особа вночі поцупила дерева. Спільними зусиллями небайдужих жителів Миколаєва, ЗМІ, колективу університету було здійснено широку кампанію щодо розповсюдження інформації про цей злочин і через кілька днів, 7 листопада, дерева були повернені крадієм. І ось знову хтось вирішив вдатися до крадіжки.

«Просимо допомоги небайдужих мешканців міста у пошуках злодія: це молодий чоловік, середнього зросту, особлива прикмета – велике татуювання на лівій нозі, нижче коліна. Сподіваємось, що й цього разу спільними зусиллями буде знайдено злодія і він поверне вкрадене ще до того часу, як буде розкрито його особу!!!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Дебилы татуировки любители делать , хоть для идентификации можно будет найти подобного придурка !!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button