Общество

"Один з найсильніших колективів": медцентр Корабельного району - в лідерах по місту

На цьому тижні Миколаївський міський голова побував із робочим візитом в центрі первинної медико-санітарної допомоги № 7, що обслуговує мешканців Корабельного району (крім мікрорайонів Широка Балка і Кульбакіно). Разом з начальником управління охорони здоров’я міськради мер привітав новопризначеного директора закладу, лікаря з 43-річним стажем роботи Олену Власову, яка вже 7 років очолює ЦПМСП №7, від самого його створення. З Оленою Миколаївною укладено новий контракт терміном на наступні 5 років.

Олександр Сєнкевич поставив одну з головних вимог для новопризначеного керівника комунальної установи – його дії повинні бути прозорими і направленими на результат.

Нагадаємо, ми повідомляли:
Горздрав заключил контракты с директорами ЦПМСП, обслуживающих Корабельный район

Начальник управління охорони здоров’я Ірина Шамрай зазначила, що в ЦПМСД №7 сьогодні працює один з найкращих та найсильніших колективів.

— Центр — в лідерах за кількістю заключених декларацій: 80% пацієнтів вже обрали свого лікаря. Без сумніву, це заслуга команди — директора та його колективу. ЦПМСД№7 виконала всі необхідні умови та співпрацює з Національною службою здоров’я України. На сьогодні маємо яскраві наочні результати такої співпраці – тут є все для того, щоб пацієнт почував себе комфортно і отримав повноцінну медичну допомогу, — каже Ірина Шамрай.

Як повідомляють на сайті міськради, медикам ЦПМСД №7 дійсно є чим пишатись. Для медзакладу придбали оргтехніку з необхідним програмним забезпеченням, осучаснили робочі місця лікарів, придбали телевізори, інформаційні табло з графіком прийому до лікарів, впровадили електронний медичний сервіс запису пацієнтів до лікаря. Для комфорту маленьких пацієнтів облаштували дитячий куточок.

 

Олена Власова зазначає, що до конкурсу готувалась ретельно, аналізувала досвід колег, брала участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних тренінгах з питань покращення сервісу для пацієнтів. Додає, що перемога в конкурсі — тільки початок. Плани на наступні п’ять років вже окреслені.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Акунеть , а все остальные что? Так может мер должен подтягивать уровень всег больниц ,а не одной хвастаться

  2. Да только семейные врачи чуть выше уровня "0". Не могут поставить диагноз и лечить при простой болезни.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button