Общество

"Карантинний" рейд у Корабельному районі: двом власникам крамниць винесено попередження

26 травня робочою групою у складі представників Держпродспоживслужби та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено обстеження 4-х продовольчих крамниць.

З власниками закладів проведено бесіду щодо дотримання встановлених обмежень під час дії карантину, та 2-х власників крамниць попереджено про передбачену адміністративну відповідальність за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

рейд по магазинам

Крім того, спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками районного відділу поліції та громадського формування «Каскад» провели відпрацювання місць стихійної торгівлі на території району з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:
— пр. Богоявленський, 311;
— пр. Богоявленський, 342 (біля маркету «АТБ»),
— вул. Океанівська, 31,
— вул. Самойловича, 24.

Складено один протокол за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Хочется знать к чему приводят эти проверки? Все эти магазины не выдают фискальные чеки, а это значит не платят налоги, а это значит нет пополнения в бюджет города... Необходимо проверять свидетельства на предпринимательскую деятельность, именно чем предприниматель должен торговать, санитарные книжки на прохождение медицинской комиссии по здоровью, если это торговля на улице, разрешение на торговлю...а так эти проверки не к чему...магазины все нарушают правила торговли... поэтому нужно если проверять так сначала убрать стихийную торговлю...у магазина Простор и АТБ в Корабельном районе полный Бардак... когда наведете порядок?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button