Общество

Карантин в Украине продлен до 22 июня: Кабмин установил адаптивный период с 22 мая

Кабинет министров принял решение об установлении адаптивного карантина в Украине с 22 мая по 22 июня.

Как передает УНИАН, соответствующее решение принято на заседании правительства.

«Предлагается установить с 22 мая по 22 июня на территории Украины карантин с учетом эпидемической ситуации в регионах. Это так называемый адаптивный карантин, о котором мы говорили», — сказал, представляя документ, министр здравоохранения Максим Степанов.

О том, что карантин в стране продлен до 22 июня, написал на своей странице в «Телеграм» и Министр инфраструктуры Владислав Криклий:

«Робота транспорту в Україні поступово відновлюватиметься вже з 22 травня ✅

? Регіони України, в яких за останні 7 днів на 100 тисяч населення налічується в середньому менше 12-ти нових випадків COVID-19, середня кількість ПЛР та ІФА тестувань становить більше 12-ти, а завантаженість ліжок в лікарнях, куди госпіталізують пацієнтів з коронавірусом, складає менше 50%, можуть послабити протиепідеміологічні заходи та поступово відновлювати роботу транспорту:

? з 22 травня — регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні;

? з 25 травня — перевезення пасажирів у метро;

? з 1 червня — залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні;

? з 1 червня — міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом*

✈️ з 15 червня — прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.

❗️Обов’язкові вимоги безпеки незмінні – масочний режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту.

?Сам термін карантину в Україні продовжено до 22 червня цього року«.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button