Общество

До салонів краси, крамниць та"стихійників" навідалися під час чергового рейду в Корабельному районі

19 травня 2020 року робочою групою у складі представників адміністрації Корабельного району м. Миколаєва, Держпродспоживслужби та райвідділу поліції проведено рейд-обстеження 3-х продовольчих та 2-х непродовольчих крамниць, а також 2-х салонів краси.

Рейд проведено з метою дотримання вимог постанови КМУ щодо послаблення карантинних обмежень з 11 травня 2020 року. Порушень не виявлено, — звітувала адміністрація Корабельного району.

рейд-проверка в магазине в Корабельном районе 19 мая 2020 г.

Крім того, спеціалісти райадміністрації спільно з представниками районного відділу поліції та громадського формування «Каскад» провели відпрацювання місць стихійної торгівлі з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:
— пр. Богоявленський, 311;
— пр. Богоявленський, 342 (біля маркету «АТБ»);
— вул. Океанівська, 31;
— вул. Самойловича, 24.

Складено 3 протоколи за статтями 152, 160 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району та районного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button