Общество

Серед портовиків в Корабельному районі провели конкурс на найкреативнішу захисну маску

Позитив у боротьбі з коронавірусом: в адміністрації морського порту «Ольвія», розташованого в Корабельному районі м. Миколаєва, відбувся конкурс на найкреативнішу захисну маску.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці філії АМПУ в соцмережі Facebook.

«У конкурсі було представлено 22 роботи, кожна з яких унікальна і цікава по-своєму. Одні прикрашені вишивкою та бісером, інші – розмальовані та оформленні тканиною. Усі маски ефектні та неймовірно красиві», — сказано в повідомленні.

Серед усіх робіт оргкомітет виділив наступні переможні місця: I місце – Юлія Мар’янко, II місце розділили Ірина Орда та Вікторія Щербак, III місце – Тетяна Табунщикова та Олена Матвійчук.

Окремі призи від журі отримали також роботи Джульєтти Наруцької, Ольги Чернеги та Марини Нагірної.

«В умовах карантину під час епідемії COVID-19 носити захисну маску — це не тільки необхідність з точки зору захисту свого власного здоров’я. Це ще й обов’язок кожного перед суспільством.

Інкубаційний період COVID-19 триває достатньо довгий час. Ще не підозрюючи про свою хворобу, людина вже може заразити вірусом інших. Тому захисна маска на обличчі цієї весни — головний елемент в гардеробі кожного», — додали в адміністрації порту.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button