Общество

Райдміністрація звітувала про санітарне очищення Корабельного району

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались протягом минулого тижня з 24 по 30 квітня.

Із залученням підрядного підприємства виконано прибирання опалого листя, гілок, побутового та будівельного сміття за такими адресами: територія навколо кладовища по вул. Гагаріна, пр. Корабелів (зелена зона), вул. Самойловича (зелена зона), об’їзної дороги та на території багатоповерхової забудови (вул. Океанівська, 18/1, вул. Рибна, 5, пр. Богоявленський, 324).

Виконано роботи з ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища по вул. Гагаріна, 2.

Наразі тривають роботи із прибирання території навколо природної балки в районі провулку 3-й Прибузький. Також на замовлення адміністрації району навколо балки встановлено 8 інформаційних табличок про заборону викидання сміття у невідведених для цього місцях.

Адміністрація району вкотре закликає мешканців міста берегти чистоту та не утворювати несанкціонованих сміттєзвалищ. Закликаємо до громадянської свідомості та відповідальності за екологічний стан нашого міста. Нагадуємо, що ліквідація звалищ виконується за бюджетні кошти Миколаївської громади. Кошти, що витрачаються на ліквідацію сміттєзвалищ, могли б бути використані для виконання робіт з благоустрою території району (ремонт доріг, влаштування тротуарів, висадка зелених насаджень, вуличне освітлення тощо).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button