Политика

"Посіпака" нардепа від Корабельного району хоче стати помічником мера Сєнкевича

Помічник народного депутата від партії «Слуга народу» Олександра Гайду Олександр Розумний претендує на посаду помічника Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича. Про це свідчить його декларація кандидата, яку Олександр Розумний подав 24 квітня.

Нагадаємо, Олександр Розумний на президентських виборах весною 2019 року був координатором «Зе! Команди» в Миколаєві. До цього він обіймав посаду військового комісара в Корабельному районі Миколаєва.

Нагадаємо, раніше повідомлялось:
«Назначены за деньги», – Волонтеры «Зе! команды» выступают
против «мажоритарщиков» от партии «Слуга народа» по Николаеву

Але на парламентських виборах влітку 2019 року Олександра Розумний працював в штабі кандидата-«мажоритарника» по 128 округу (Корабельний і Інгульський райони Миколаєва) від «Слуги народу» Олександра Гайду.

Читайте також:
«Слугой народа» в Николаеве управляют бывшие полицейские
и прокуроры: «Чтоб пойти в депутаты, нужны только деньги» (АУДИО)

За даними Центральної виборчої комісії, Олександр Розумний був офіційною довіреною особою Олександра Гайду на виборах до Верховної Ради.

Після обрання нардепом, Олександр Гайду взяв Олександра Розумного до себе в помічники на громадських засадах, про що свідчать дані ресурсу «Посіпакі».

Розумный и Гайду

Нагадаємо: ще у серпні 2019 року нардеп Гайду пообіцяв зайнятися питанням незаконних торговельних будок, що з’явилися вночі вздовж проспекту Богоявленського, прямо на газоні з газовою трубою під ним. Але результу нема й досі.

Станом на 27 квітня 2020 року, на сайті Верховної Ради Олександра Розумного нема в списку помічників Олександра Гайду, — зазначають «НикВести«.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button