Общество

Корабельний райвідділ «Центру пробації» перейшов на особливий режим роботи з клієнтами

Корабельний районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області переведено в особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину.

Як повідомляє адміністрація Корабельного району, при цьому більшість питань (окрім виконання визначених судом обов’язків) можна вирішити дистанційно – за допомогою телефонного зв’язку або через Інтернет.

Отримати інформацію довідкового характеру можна за телефоном: (0512)64-00-03 – начальник Корабельного районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Новікова Вікторія В’ячеславівна.

Офіційне звернення можна направити на електронну адресу: mk4@probation.gov.ua або засобами поштового зв’язку на адресу: 54052, м. Миколаїв, вул. Океанівська, 1/3.

Уповноважені органи з питань пробації переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

З 18 березня 2020 року:

— скасовано групові заходи;

— відсутність транспортного сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстрацію чи для участі в реалізації пробаційних програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом;

— у разі неможливості особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку (в тому числі й за допомогою мережі Інтернет).

Водночас звертаємо увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості невиконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації рішеннями суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button