Общество

Коронавірус: у Корабельному районі пенсіонерам доставлять продукти та медикаменти

З метою уникнення ризику інфікування вірусом СОVID-19 найбільш вразливих верств населення 28 соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома Корабельного району міського територіального центру забезпечують життєво-необхідними товарами понад 350 підопічних поважного віку та осіб з інвалідністю.

Як йдеться у повідомленні на сайті райадміністрації, соцробітники займаються доставкою продуктів харчування, медикаментів, санітарно-гігієнічних засобів.

«У цей нелегкий період пандемії, коли людей охоплює страх та відчай наші соціальні робітники максимально прикладають зусиль щодо опікування підопічними під час введення карантину, постійно спілкуються з ними, з’ясовують їхні потреби, пояснюють, що без великої потреби не варто виходити з дому. Дякуємо соціальним робітникам за віддану працю, відповідальність та душевне ставлення до людей похилого віку у цей складний період, здоров’я вам та наснаги. Нехай цей період для всіх нас стане нагодою для об’єднання, підтримки один одного, та взаємної поваги», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button