Общество

«Зробили добру справу зі збереження унікального місця», - у Корабельному районі прибрали територію біла озерця у Павловій балці

Силами небайдужих вітовчанів та активістів із Миколаєва 7 березня було зроблено прибирання біля озерця у Павловій балці, що на Сіверсовому маяці.

Про це на своїй сторінці в сомережі Facebook повідомив Віктор М.

За його словами, пані Наталя Ємел’янцева з групою молоді, Юрій Вацлавович Ковальський з дружиною та ще кілька не байдужих людей працювали з самого ранку. Сам Віктор з Віктором Кас’яновським приєдналися об 11 годині.

«Роботи вистачило усім. Ми привезли з собою мішки для сміття і декілька саджанців фруктових дерев. Пан Юрій забезпечив усіх лопатами, граблями, тачкою для вивезення сміття, баграми, комбінезонами та рукавицями. Разом з нами до роботи долучилися члени Вітовського українського товариства, зокрема пан Василь Авраменко з дружиною. Загалом зібрано сміття стільки, що можна з горою завантажити самоскид. До того ж озерце почищене від сухих гілок, яких ми наскладали цілу купу. Хоч усі були трохи втомлені, але у піднесеному настрої, бо зробили добру справу зі збереження унікального, історичного місця. Маємо надію, що після вихідних зібране нами сміття буде вивезене. Голова адміністрації Корабельного району пан Цуканов, обіцяв Юрію Вацлавовичу дати вантажівку для цієї мети», — написав Віктор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button