Происшествия

На гарячому затримали чоловіків, що зливали пальне з тепловозу у Корабельному районі

У п’ятницю, 6 березня, майже о 3-й годині ночі, миколаївським патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення від воєнізованої охорони, що на вулиці Янтарна у Корабельному районі на залізничній колії невідомі особи зливають дизельне пальне з тепловозу.

Як повідомляє пресслужба Патрульної поліції Миколаївської області, прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили два транспортні засоби – Газ-66 та УАЗ-3741, оснащені мотопомпами та резервуарами, у яких, ймовірно, знаходилося дизельне пальне.

Патрульні затримали чотирьох чоловіків, які перебували на місці події, та викликали на місце слідчо-оперативну групу задля встановлення всіх обставин події.

«Сегодня ночью, на перегоне Прибужское-Кульбакино, ВОХР Одесской железной дороги задержал на краже топлива из тепловозов, людей топливной банды некого Вити Мальцева по кличке «Пельмень». При помощи машиниста Горлова и помощника Иваницкого, бандиты слили приблизительно 1800 литров топлива в оснащенный мотопомпами и резервуарами автомобиль ГАЗ-66 ВЄ8429ВО, водитель Третьяков И. Со второго тепловоза, машинист Лаврентьев и помощник Садовский слили приблизительно 1400 литров топлива в ёмкость автомобиля УАЗ ВЄ2169ВН, водитель Третьяков С. С недавнего времени, после того как силовики нанесли несколько точечных ударов по топливным бандам «Румына» и «Осетра», на арену вывели Виктора Мальцева «Пельменя». По его словам, «зеленый свет» на разграбление железной дороги ему дали в Главном управлении военизированной охраны «Укрзализныци», — прокоментував затримання миколаївський активіст Денис Жело.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button