Происшествия

"Як це розуміти?", - мешканці Корабельного району обурені вчинком хуліганів та шукають свідків пригоди

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва з вулиць Приозерної та Єсеніна — в шоці від вчинку вандалів, що розтрощили елемент дитячого майданчика, та шукають свідків заподіяного.

Про це до редації «Корабелів.Інфо» повідомила місцева активістка Ніна Л.:

«Чимало зусиль приклали мешканці вулиць Приозерна та Єсеніна, що на Об’їздній, щоб у їхньому мікрорайоні «Причепівка» з’явився дитячий майданчик. Кожного року до Дня захисту дітей прикладають зусилля, щоб щось було новеньке на майданчику. Так з’явились турніки. В порядку тримають територію, саджають дерева та квіти…

Окрасою майданчика стала лялька, зроблена своїми руками. Та сьогодні, 5 березня, нас шокувала новина — ляльці розбили обличчя!

Як це розуміти — зневага до людської праці, чи реакція наркош-закладчиків, які останнім часом активізувалися, а місцеві їх ганяють..?», — питає жінка.

Нагадаємо, ми писали:
Самі організувалися та зайнялися благоустроєм території Корабельного району місцеві мешканці (Фото);

“Наше будущее – дети, так давайте их любить!” Жители “Причеповки” в Николаеве устроили незабываемый праздник

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Вас там раз-два и весь частный сектор. ищите среди своих. залетным там неинтересно.

  2. Я всегда поражаюсь тому что у этих чмошников-деградантов в голове чтоб взять сломать, уничтожить, нагадить. Я тоже был школьником подростком но у меня в голове даже и мысли не селились чтоб делать такие пакости, бывало всякое что-то сломаешь, разобьёшь но не специально. Также не понимал одноклассников которые ходили стекла в рогатник и общагу бить, и где они теперь почмошились спились и скурились из этих утырков тоже путнего не вырастет.

  3. Автопокрышечное творчество особенно широко расцвело на майдане, это примерно как из говна сделать конфетку. Пора уже переходить на использованные трусы и носки, делать из них транспоранты "Героям Слава".

    1. Ну дак потрать свои средства и время сделай там что-то стоящее. А то что люди там мусор разгребли и порядок наводят тоже не в счёт???

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button