Происшествия

"Немодна зачіска, телефон не той"... Семикласника побили однолітки під час уроку - хлопець зі струсом мозку опинився в лікарні (Відео)

У місті Городище Черкаської області хлопці з паралельного класу побили семикласника Артема просто під час уроку, дитина потрапила у лікарню зі струсом мозку. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Сам Артем розповів, що у школі його цькують уже три роки. «Завжди так. Зачіпали мене, що у мене телефон не такий, що я не так вдітий, зачіска у мене не така», — каже він.

За словами постраждалого, під час уроку з трудового навчання один із нападників вдарив його та душив, поки двоє тримали. «Він взяв щітку і вдарив мене по голові. Вчитель був в класі в трьох метрах від сутички», — розповів Артем.

В результаті дитині поставили діагноз «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку». У лікарні він пролежав десять днів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Нихрена не будет гавнюкам этим , даже после скандала !!!!! Даже мама уверен включит заднюю и пойдет на мировую !!!!!

  2. У нас тоже была похожая ситуация, сыну дал в глаз кулаком малолетний бандит, который не один год терроризировать детей в школе, а учитель английского, которая присутствовала в классе, просто уткнулась в свои учебники и сделала вид, что она ничего не видит. Помогла полиция, писала заявление.

  3. Всему виной этот интернет,смотрят все что им хочется,и становятся шакалами.

  4. Неужели эти детки не понимают, что нельзя пострадавшего загонять в угол?
    А вдруг он придёт с оружием и будет мстить...
    Смотрите эстонский фильм "Класс" 2007 года - там тоже парня затравили, он у бати стащил ружбайку и пошёл вершить суд...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button