Общество

«Поки не трапилась біда», - мешканка Корабельного просить прибрати обірваний електропровід з вулиці

Мешканка Корабельного району Ганна Б. звернулась до влади з проханням прибрати з вулиці електропровід, який, за її словами, знаходиться під напругою і несе небезпеку для оточуючих.

Про це вона 25 лютого повідомила в групі «Contact Center при Миколаївській міській раді» в соцмережі Facebook:

«Вчора в нашому приватному будинку по вул. Станіславського (Корабельний район) був обірваний провід. Світла немає. Ще ввечері він висів на деревах, наразі вже майже на землі. Щоб пройти до будинку, необхідно пройти через провід. В мене троє дітей, двоє з них мають скоро прийти зі школи додому. Заявку вчора намагалася залишити протягом 5 годин. Заявка залишена поки що без уваги. Прошу відреагувати швидше на звернення, адже діти самі дома будуть. Потім мають йти на тренування, проходячи провід під напругою. По вулиці проходить багато людей, дітей зі школи. Діти навіть не здогадуються, що таке провід під напругою. Поки не трапилась біда – прошу звернути увагу».

Через декілька годин, не дочекавшися відповіді, жінка додала:

«Скажіть будь ласка, чи буде якась реакція. Провід частково лежить на землі, частково на деревах. В обленерго роблять заяви, що ремонтують спочатку високовольтні лінії. Складається враження, що в нас якісь інакші лінії, низьковольтні напевне…»

P.S. Відповідні роботи були виконані 27 лютого.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button