Экономика

"Цей удар ми приймаємо з гордо піднятою головою", - інвестор "Океану" впевнений, що завод вистоїть, незважаючи на "рейдерську атаку"

Український інвестор, власник Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» Василь Капацина прокоментував сьогоднішнє рішення Київського Апеляційного суду, який залишив без задоволення скаргу на Ухвалу Печерського районного суду м. Києва про арешт майна ПАТ «МСЗ «Океан».

Киевский апелляционный суд огласил решение по жалобе Василия Капацыны
на арест имущества завода «Океан» (ВИДЕО)

«Апеляційний суд Києва залишив у силі арешт майна Суднобудівний завод «Океан».

Як законослухняний громадянин, я приймаю будь-яке рішення українського суду у цій справі.

Як людина, яка розуміється на невербальних реакціях людей на події і оточуюче середовище, скажу наступне.

Я вдячий головуючій судді за надію на справедливість, яку вона подарувала колективу заводу «Океан» на засіданні 5 лютого. Весь цей час ми жили цією надією.

Але сьогодні я побачив зміни, які відбулися в поведінці як суду, так і прокурора. Сьогодні я побачив адміністративний тиск – рішення було очевидним задовго до його проголошення.

Це рішення суду не має нічого спільного з законом і справедливістю, а тим паче з Верховенством Права. Але «Океану» не вперше приймати удар долі. І цей удар ми приймаємо з гордо піднятою головою.

Хочу нагадати Офісу генерального прокурора на чолі з Русланом Рябошапкою, його підлеглим Сергію Гончаренку і Олександру Білоусу, а разом із ними судді Печерського суду Олегу Білоцерківцю, всій трійці Апеляційного суду Києва – тепер за подальшу долю Заводу, за благополуччя 700 миколаївських сімей і відродження українського суднобудування – несете відповідальність Ви.
Чи спатимете Ви спокійно сьогодні вночі? Імовірно, що так. Я – ні. Але ми не здамося, вистоїмо і відродимо славу Миколаєва – Міста Корабелів. І повернемо Україні статус морської держави. А Ваші прізвища – буде вписано в історію українського рейдерства, в історію великої ганьби української прокуратури і суду.

Принагідно, звертаюся до Президента Володимира Зеленського. Володимире, відсьогодні я радитиму кожному інвестору, який планує вкласти в Україну бодай гривню – перш ніж це робити, вивчити справу про цьогорічну рейдерську атаку на завод «Океан». Справу про те, як Держава, яку Ви очолюєте, вбиває український бізнес.

Мені 64 роки. Я Миколаївець. Я і моя команда стоятимемо до кінця, бо знаємо, як це – відповідати за дане людям слово. Все буде «Океан»!», — написав Василь Миколайович на своїй сторінці у «Фейсбук».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Блять дайте этому заводу работать , олень Капацина купил его , дал людям работу , зарплату , так прийдет какой -то придурок у власти и начнет палки в колеса ставить !!!!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button