Політика

Над Цукановим призначено «дивлячого» від мера Сенкевича

У Миколаївського міського голови Олександра Сенкевича склалося враження, що голови районних адміністрацій трохи «підслабилися», тож мер закріпив за кожним районом чотирьох своїх заступників, щоб ті їздили вулицями міста і потім доповідали про існуючі проблеми.

Про це йшлося у понеділок, 10 лютого , під час апаратної наради, передає видання «Злочинності.НЕТ».

«Чесно кажучи, мені набридло, що я на кожній апаратній нараді як людина, яка ставить вам завдання. Я не хочу цього робити, у нас дійсно є глави районів, завдання яких колесити своїми районами і знаходити там ями, звалища і все інше. Якщо у вас не організована ця робота, то давайте зробимо так. У мене прийшла така ідея: у нас є чотири заступники міського голови, і я щотижня одного з заступників за вами закріплюватиму, і з цього питання рухатися в цьому напрямку на апаратній нараді, коли голови районів отримуватимуть забиті голи від заступників міського голови». , – Запропонував мер.

Читайте також:
«Просто морозяться, і немає жодного контролю», — Сенкевич про своїх же
погано працюючих підлеглих, не реагують на скарги городян

Як експеримент на один тиждень Олександр Сенкевич приставив до Заводського району віце-мера Олександра Омельчука, Корабельний район (голова адміністрації – Олександр Цуканов ) інспектуватиме Юрій Степанець, Центральний район – Володимир Криленко, а Інгульський район – Юрій Андрієнко. Зокрема, він попросив своїх заступників «знайти час у себе, покататися, подивитися і на наступній апаратній нараді висунути проблеми» .

«Якщо є проблеми, які можна вирішити упродовж цього тижня, то будь ласка. Основне завдання їх реалізовувати. Давайте почнемо таку практику, я хочу розуміти, що ті, хто отримують ці завдання, що вони не сидять і чекають. У мене складається враження, що є таке розслаблення. Навіщо щось думати, якщо мер прийде та дасть завдання? Такого не повинно бути. Потрібно самому їздити та бачити ці завдання», – додав Олександр Сенкевич.

Також він повідомив, що тих чиновників, які не виконуватимуть доручення, він депремуватиме чи звільнятиме.

«Я продовжую їздити і бачити нефарбовані паркани, зупинки, які обіцяли упорядкувати. Подивимося, чи може в мене одного такий специфічний зір, що я бачу ці проблеми? Ну а далі будемо що? Далі у нас є люди, наприклад, і організація, яка розриває територію міста та не закопує її. Я розумію, що сьогодні у нас погодні умови не дозволяють це робити, але в будь-якому разі, якщо це відбуватиметься вже в теплу пору року, то я розумію, що нам потрібно цих людей депремувати чи звільняти. Як ви вважаєте? Позитивно», – підсумував мер міста Миколаєва.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button