Общество

Прикрасили храм Божий: у Корабельному районі освятили фрагменти іконостасу, що прибули до Балабанівки аж із Львівщини

9 лютого у храмі Святих Апостолів Петра і Павла, що на вулиці Тернопільській у Корабельному районі, відбулася недільна літургія. Службу відправив і проповідь виголосив настоятель храму, митрофорний протоієрей, отець Іван.

Про це у «Фейсбук» повідомив миколаєвець Віктор Мних, який разом з фото опублікував на своїй сторінці в соцмережі пост із назвою «БАЛАБАНІВКА ВОЗНОСИТЬ МОЛИТВИ ДО ПРЕСТОЛУ ВСЕВИШНЬОГО»:

«У своїй проповіді настоятель зробив наголос на темі покаяння, та нагадав про наближення Великого посту. Великий піст є тим часовим відтинком року, коли кожен християнин має переглянути своє життя і у разі потреби виправити свої життєві «стежки». Після завершення літургії отець Іван відслужив подячний молебень. Також настоятель здійснив чин освячення фрагментів іконостасу, котрі тиждень тому прибули до храму Петра і Павла із Львівщини».

А прибули до храму нещодавно саме бічні престоли іконостасу, виготовленого майстром Василем Попілем з м. Новий Калинів на Львівщині.

«Сьогодні, дякуючи Богу, освятили бічні престоли в церкві Свв. Апп. Петра і Павла. Щира подяка парафіянам храму і всім, хто склали пожертви. Завдяки спільним зусиллям ми прикрасили храм Божий… Нехай Милостивий Господь благословить Вас всіх за Ваші добрі справи. Низький уклін Вам…», — каже настоятель храму отець Іван.

Так до храму в Балабанівці доставляли (знявши з вантажівки) бічні престоли іконостасу

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button