КультураОбщество

Китайському танцю з віялом вчать жінок поважного віку в Корабельному районі Миколаєва

Краса, індивідуальний стиль, самобутність — всі ці слова ідеально підходять до будь-якого танцювального стилю. За час існування людства у кожної нації, народу, племені сформувалася індивідуальна культура. Але при всіх колосальних відмінностях в кожному танці є схожі елементи, що об’єднують такі не схожі один на одного стилі.

30 січня жінки танцювальної групи відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) пізнали грацію рухів Китайського танцю.

«Танець з віялом вражає своєю витонченістю. Якщо ви бажаєте навчитись красиво рухатись, привабливо виглядати та мати невичерпне джерело позитиву та гарного настрою, проводити свій час корисно та цікаво, то приєднуйтесь до нас за адресою: проспект Богоявленський, 301/2 (тел. (0512) 64-50-61). Ми чекаємо на вас!», — повідомляє заступник директора апарату Корабельного району міського територіального центру Тетяна Подаєнко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Зачем пенсионеркам танцы? Откройте хоть один кружок бесплатный для детей района.Смотрю на фото танцующих пенсионерок и какие-то странные мысли и про бабок и руководителя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button