Спорт

"Професійна суперечка": на футбольному полі зійшлися в яскравій боротьбі портовики міста Миколаєва (Фото, Відео)

26 січня на Центральному міському стадіоні у рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу відбулась справжня боротьба між командами вищої ліги, які є представниками портової ланки міста, — а саме «Ольвія» (жовта форма) та «Водник-EVT» (синьо-жовта форма).

Арбітрами матчу працювали Леонід Ізбаш, Артем Артеменко, Олександр Філон, спостерігач арбітражу — Олександр Коморенко.

Перший тайм дуже рішуче розпочала команда «Ольвія», однак чим більше часу проходило від початку матчу, тим більше натиску робили гравці «Водника». Вони і відкрили рахунок, обравши влучний момент, — забив на 19-ій хвилині Сергій Щербина. Однак на цьому гравець не зупинився та зробив дубль «ольвійцям» ще й на на 27-ій хвилині.

Небагато пройшло часу, як і «Ольвія» проявила свої здібності: після того, як Віктор Ходоровський на 31-ій хвилині намагався розіграти штрафний, підхопив м’яча та довів задум до завершення Євген Помельничий.

Не дивлячись на бойовий настрій та величезну кількість гольових моментів від обох команд, перший тайм так і завершився з рахунком 2:1.

Другий тайм теж виявився багатим на яскраві та несподівані моменти. Однак у цій частині матчу, не дивлячись на всі намагання команди, «Ольвії» не вдалось реалізувати жодного з таких моментів, а ось суперник час не гаяв дарма, забивши в «ольвійські» ворота ще 3 голи (відзначились гравці «Водника» Дмитро Климко (на 57-ій хвилині), Кирило Маркітан (73 хв.) та Кирило Ратушний (76 хв.).

Остаточний результат матчу — 5:1 на користь команди «Водник-EVT».

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button