Общество

За підтримки Норвегії: ще один навчальний заклад Корабельного району м. Миколаєва став учасником програми "Демократична школа"

Команду Миколаївської загальноосвітньої школи №44, яка розташована у Корабельному районі міста (в Кульбакіно), відібрано до участі у п’ятій хвилі Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа».

«28 січня 2020 року в місті Києві відбудеться конференція-відкриття п’ятої хвилі Програми, під час якої наш заклад освіти стане повноправним учасником шляхом підписання Декларації про співпрацю (лист Міністерства освіти і науки України від 15.01.2020 року № 1/9-23 «Про проведення конференції програми «Демократична школа»)», — йдеться у повідомленні управління освіти Миколаївської міськради.

Саму програму реалізовує Європейський центр ім. Вергеланда (Осло, Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у співпраці з Міністерством освіти і науки України, Радою Європи, БО «Центр освітніх ініціатив» та ІСАР «Єднання».

Нагадаємо, ми писали: «Вона змінила кожного». У 2017 році Миколаївська школа №29 стала випускницею Всеукраїнської Програми «Демократична школа» (це була третя хвиля програми «Демократична школа»). В четвертій хвилі програми від Миколаєва брали участь школи №1 та №31.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Чим демократична школа відрізняеться від звичайноі .? Вчителі кидають дітей і гайда на курорти- це демократія.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button