Общество

"Чудова вправа": пенсіонерів Корабельного району запрошують грати в настільний теніс

Відвідувачі відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з великим задоволенням та азартом грають в настільний теніс, а усіх бажаючих запрошують приєднатись до них. Про це повідомила заступник директора апарату Корабельного району міського територіального центру Тетяна Подаєнко.

«Настільний теніс – це не лише один з найпопулярніших, найкорисніших та найцікавіших видів спорту, а й чудова вправа для тренування зору та рухової активності. Якщо ви бажаєте пограти з нами в теніс та провести час з користю, то приєднуйтесь до нас за адресою пр. Богоявленський, 301/2 (тел. 64-50-61). Ми чекаємо на вас!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Хорошая идея, НО! Где в нашем районе дети и подростки могут бесплатно заниматься спортом, в частности и настольным теннисом. Будет меньше времени на шатание по улицам и поискам приключений.
    Идея для выражения заботы о подрастающем поколении руководителям крупных предприятий района и депутатам всех мастей. Не благодарите.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button