Общество

Складено 16 протоколів: у Корабельному районі відбувся черговий рейд «проти стихійної торгівлі»

18 та 22 січня 2020 року спеціалісти адміністрації Корабельного району спільно і представники районного відділення поліції провели рейди щодо припинення стихійної торгівлі за адресами:
пр. Богоявленський, 311;
вул. Океанівська 14/1 — 14/2 (біля ЗОШ № 33),
вул. Океанівська, 31,
вул. Самойловича, 24.

Про це повідомляє адміністрація Корабельного району.

«Складено 16 протоколів за ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району та районного суду для притягнення порушників до адміністративної відповідальності», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. А что ж такое? Мне в администрации же кричали громче всех что тут места около галактики сдаются в аренду. А на вопрос " Почему тогда эти места не помечены разметкой показывая у кого какое место? Меня начали убеждать что там всё есть. Что ж такое? Начали шевелиться после приезда Разумкова? Толчок кто то вам дал хороший? Или только пенсионеров гоняли? зная что те в ответ ничего не сделают.

  2. возле 33 школы как по мне вроде ничего страшного, а вот что твориться возле атб и галактики это трэшак

  3. Кодекс України про адміністративні правопорушення
    (Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.)
    Согласно действующего законодательства, граждане, торгующие там, не являются субъектом данного правонарушения.
    Им можно вменить только торговлю с рук в неустановленных местах - Статья 160. (Торговля с рук в неустановленных местах влечет наложение штрафа от одного до семи не облагаемых налогом минимумов доходов граждан с конфискацией предметов торговли или без таковой)
    В суд протоколы не пойдут. Кстати, на каких бланках составлялись протоколы и где они зарегистрированы?)
    Так что результат рейда - знакомство с торгующих и постановка их на "приход", в дальнейшем будут общаться и делать заказы по телефону.
    Как все по-новому, по- европейски. А по факту : СССР

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button