ОбществоПроисшествия

У Корабельному районі засудили миколаєвця, що викрав у свого гостя мобільний телефон

20 січня 2020 року Корабельним районним судом міста Миколаєва розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням місцевого мешканця у вчиненні крадіжки мобільного телефону.

Судом було встановлено, що 14 грудня 2019 року (близько 15:00) Олександр Коваленко, перебуваючи за місцем свого мешкання, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав належний Антону П. мобільний телефон вартістю 3 141,30 грн., викраденим майном розпорядився на свій розсуд, чим заподіяв потерпілому матеріальну шкоду на зазначену суму.

Обвинувачений (раніше не судимий, позитивно характеризується за місцем мешкання) свою вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся.

Згідно вироку суду, обставинами, що пом’якшують покарання обвинуваченого, суддя Тетяна Головіна врахувала повне визнання вини, щире каяття у скоєному, відсутність тяжких наслідків від злочинних дій обвинуваченого та матеріальних претензій з боку потерпілого, активне сприяння обвинуваченого у розкритті злочину, повне відшкодування потерпілому матеріальної шкоди шляхом повернення викраденого майна.

Як повідомили в прес-службі суду, відповідно до вироку, Олександра Коваленка визнано винним за ст. 185 ч.1 («Крадіжка») КК України, та йому призначено покарання у вигляді штрафу на користь держави у розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян — 850 грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button