Спорт

В рамках зимової першості міста з футболу зустрілись команди "Ольвія" і МФК "Миколаїв" (U-19). Відео

18 січня на Центральному міському стадіоні в рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу зустрілися команди вищої ліги: відбулася яскрава сутичка між молодим поколінням футболістів з МФК «Миколаїв» (U-19) та досвідченими гравцями з команди «Ольвія» (синя форма).

Арбітрами гри працювали Віктор Мамчур, Олександр Зевакін, Анатолій Щирський, спостерігачем арбітражу — Павло Винарський.

З самого початку і майже до свистка на перерву контроль на полі тримали МФК «Миколаїв» (U-19), проводячи атаку за атакою, які часто перетворювались у подальшому в кутові та тримали «Ольвію» в ще більшій напрузі.

На 6-ій хвилині рахунок був відкритий автоголом (помилки припустився Володимир Зігура з «Ольвії»). На 12-ій хвилині портовикам забиває Дмитро Чілінгір, а на 19-ій — Владислав Бугай.

 

Декілька разів за тайм «Ольвії» вдалось вирватися з-під тиску атак, стрімко прорвати оборону суперника та, підходячи близько до його воріт, створити небезпечні моменти. Але це не принесло результатів у вигляді очок. Перший тайм завершився рахунком 3:0 на користь МФК «Миколаїв» (U-19).

Відпочивши та зібравшись з силами, «Ольвія» розпочала другий тайм з активної позиції на полі, однак і «Миколаїв» (U-19) не гаяли часу дарма, роблячи перехвати та повертаючи м’яча в бік воріт портовиків.

За другий тайм гравцям МФК «Миколаїв» вдалось забити ще чотири голи (відзначились Радіон Гончар (47, 48 хвилини матчу), Владислав Бугай (50), Євген Черпаків (66).

Остаточний результат матчу — 7:0 на користь МФК «Миколаїв» (U-19). Зазначимо, що цього дня команда «Ольвія» змагалась у меншості.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button