Общество

Водохреще-2020: де у Корабельному районі будуть організовані місця для купання

19 січня поточного року рятувальним обслуговуванням у Корабельному районі міста Миколаєва будуть обладнані місця традиційного відпочинку населення.

парк «Богоявленський», біля джерела, з 10 до 13 години, візьмуть участь біля 200 осіб. Чергуватиме Корабельний РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

місце відпочинку «Чайка» (між вул. Новобудівною та вул. Ольшанців). Для безпеки проведення заходу розгортатиметься пересувний рятувальний пост від ГО “Федерація підводної діяльності та спорту Миколаївської області” (водолазів — 10, плавзасіб — 1).

Миколаївською єпархією Української православної церкви визначено проведення Хресного ходу в день свята Хрещення Господа Бога (Богоявлення) для освячення води. Місцем Водохрещення визначено Нижню Набережну (малі сходи) з 11 до 13 години. В Хресному ході  братимуть участь біля тисячі осіб.

Як повідомляє Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради, з  метою забезпечення безпеки при проведенні заходу 10 взводом ДВГРЗ ДСНС України розгортається тимчасовий рятувальний пост на воді (чергова зміна – 10 рятувальників, рятувальний автомобіль та два плавзасоби).

Для надання першої медичної допомоги управлінням охорони здоров’я міської ради організовано пересувний медичний пункт (бригада ШМД — 2 медпрацівника).

З метою попередження травмування громадян під час купання 16.01.2020 в районі малих сходів Нижньої Набережної водолазами ГО “Федерація підводної діяльності та спорту Миколаївської області” очищено дно від сторонніх предметів.

Для оперативного надання допомоги в інших місцях акваторії створено дві групи рятувальників від АРЗ СП ГУ ДСНС України у Миколаївській області та 10 взводу ДВГРЗ ДСНС України.

Для забезпечення правопорядку в місцях святкування на воді ГУ НП України у Миколаївській області організовано несення служби авто та піших патрулів  (автотранспорту  — 10 од., особового складу — 100 осіб).

Рекомендуємо мешканцям міста використовувати для купання лише місця, в яких організовано рятувальні пости.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button