Спорт

Триває зимова першість міста Миколаєва з футболу. Огляд матчу "Ольвія" - "Роллер Центр" (Відео, Фото)

12 січня на футбольному полі «Зоря» (після недовгих зимових канікул в рамках першості міста з футболу) зустрілись дві команди, які представляють підприємства, розташовані в Корабельному районі м. Миколаєва, — «Роллер Центр» (однойменний центр дозвілля) та «Ольвія» (державна стивідорна компанія). Хочеться зазначити, що обидві команди під час літньої першості міста змагалися в першій лізі та зайняли відповідно перше і друге місця. Тепер вже вони змагаються за зимовий кубок у вищій лізі.

Арбітрами цього матчу були Євген Єремєєв, Олександр Капуста, Руслан Трофимчук. Спостерігач арбітражу — Павло Винарський.

Зі свистком арбітра про початок матчу, швидко та рішуче ініціативу на полі взяли «Роллери», які одразу перейшли на половину поля «Ольвії» та почали з активних атак воріт портовиків. Однак «Ольвія» тримала оборону та невдовзі змогла перевести гру в бік однакових можливостей, роблячи також особливо гострі моменти біля воріт суперника.

Однак на 25-й хвилині «Роллери» все ж таки пробивають оборону «Ольвії» та відкривають рахунок (забив Дмитро Демко).

Хоча часу до кінця тайму ще було багато, однак він так і завершилась результатом 1:0 на користь «Роллерів».

Другий тайм «Ольвія» почала рішуче: все частіше з боку «стивідорів» можна було бачити гарні атаки та яскраві моменти. Але футбол — гра непередбачувана: не дивлячись на намагання «Ольвії», наздогнати суперника їм не вдалося.

А от «Роллер-Центр» збільшив свої здобутки ще на 2 голи: забили Максим Стефанишин та Олександр Мунч.

Остаточний результат зустрічі — 3:0 на користь команди «Роллер-Центр».

За матеріалами Ярослави Шевчук та
Федерації футболу міста Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button