Экономика

"Персонал – наша найбільша цінність", - Суднобудівний завод "ОКЕАН" отримав нагороду "Кращий роботодавець року"

Товариство з обмеженою відповідальністю «СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД «ОКЕАН» отримав нагороду «Кращий роботодавець року» — підприємство відзначили на Форумі кращих роботодавців Миколаївщини «Грані співпраці в контексті новітніх змін», що проходив 16 грудня.

«Підсумками нашої роботи за 2019 рік стала нагорода — «Кращий роботодавець року».

Наша Компанія є одним з лідерів в сфері суднобудування і судноремонту. Перед командою океанівців поставлене чітке завдання – відродити славу міста Миколаїва як суднобудівної столиці України.

Персонал – найбільша цінність нашої Компанії. Повага до співробітників, створення сприятливого психологічного та професійного клімату, прагнення до стабільного кадрового складу, заохочення особового і фахового зростання – все це сприяє створенню кращої команди професіоналів, якою ми дуже пишаємося!», — відзначили в керівництві ТОВ «Суднобудівний завод «ОКЕАН».

Обласний Форум роботодавців «Грані співробітництва в контексті новітніх змін», що відбувся в приміщенні Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, за сприяння та підтримки облдержадміністрації, ініціювала Миколаївська обласна служба зайнятості з метою налагодження партнерських відносин між бізнесом і стейкхолдерами в формуванні конкурентоспроможного ринку праці та розвитку соціально відповідального підприємництва.

В заході взяли участь представники райдержадміністрацій, районних і міських рад, навчальних закладів, громадських організацій, об’єднаних територіальних громад, підприємці, соціальні партнери та керівники ринкоутворюючих підприємств регіону.

Кращими роботодавцями за їх внесок у розвиток територіальних громад визнані підприємства Миколаївської області, які розвиваються, залучають інвестиції в регіон, створюють нові робочі місця, забезпечують якісною продукцією не тільки вітчизняний, а й зарубіжний ринок товарів і послуг, сприяють постійній і тимчасовій зайнятості жителів Миколаївщини та збереженню трудового потенціалу.

Із заслуженою нагородою начальника відділу кадрів заводу «ОКЕАН» Аллу Дорошенко привітав мер міста Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Пузырь Романчук тоже в начале 2000 был постоялым роботодателем года.

    Время покажет, глянем на этого. Может что то получится.

  2. о том что днем раньше вы написали что "ольвия" лучший работодатель и фотки там есть и новость еще висит от 16.12 14:11.....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button