Происшествия

Таксист з пасажиром загинули, ще двоє - у лікарні: нічна ДТП на пр. Богоявленському

Вночі у субботу, 7 грудня, близько 02:30 на пр. Богоявленському, 8 (біля перетину з вулицею Авангардною) відбулась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Lexus під керуванням 21-річного водія та автомобіля Daewoo Lanos, за кермом якого перебував 36-річний таксист.

Внаслідок ДТП водій та пасажир Daewoo Lanos загинули на місці події. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували тіла загиблих із понівеченої автівки.

«Пасажир та водій «Lexus» зазнали тілесних ушкоджень і наразі перебувають у медичному закладі», — повідомили у відділі комунікації поліції. В той же час прес-служба ГУ ДСНС України у Миколаївській області зазначає, що «двоє постраждалих пасажирів з «Lexus» каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до лікувального закладу, а керманич авто не постраждав».

 

За уточненою інформацією, «Лексус» їхав по проспекту з боку вул. Будівельників в напрямку вул. Південної. В районі перехрестя з вул. Авангардною водій не впорався з керуванням, автомобіль занесло, він різко змінив траєкторію руху, виїхав на зустрічну смугу і врізався в таксі, яке їхало назустріч. Від потужного удару «Ланос» зім’яло «в коржик».

«В результаті ДТП на місці події загинули водій таксі та пасажир. Водій «Лексуса» і дівчина, що сиділа поруч з ним, серйозно травмовані і доставлені в ЛШМД», — повідомляє сайт «Новости-Н«, на якому зазначено, що на місце події вночі з’їхалося кілька десятків автомобілів таксі.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3. ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб», що караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На місці події працювали слідчі, вирішуючи питання щодо затримання водія Lexus у порядку ст. 208 КПК України.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, або телефонувати 0675123441 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Где таких Аленей на Лехусах выращивают? Родным трутяги и погибшему пассажиру соболезнования. Коллеге земля пухом. Выходиш работать и не знаеш где едет твой Алень. Жуть.

  2. Сопляк-летчик за рулем, выделываясь перед девицей, угробил двух не в чем неповинных людей.

    Низко летающие и бухие водятлы на машинах любого класса, найдите бетонную стену и убейтесь о нее сами!

  3. а почему никто не пишет как зовут участников,наверное очень не простые если все сайты писяют написать.

  4. Просто поймите, очень часто стало такое происходить, бандиты без наказания так и будут грабить, да и сколько оварий за пару дней, упущение полиции, где патруль когда водители гонят как бешеные? Где когда происходят вооружение ограбления? Или потоков нету?

  5. Откпою секрет: наша доблестная полиция выдает права на управление транспортным средством......

    эпилептикам!!!

    Так что не знаешь, в какой момент на тебя со встречки вылетит машина с припадочным водителем.

  6. Лексус однозначно летел и просто из-за скорости с управлением не справился. Плюс - возраст водителя 21 год, опыта явно очень мало. Но и вопрос в том, что Ланос - это не машина , а гроб , такой же, как и Жигули. Это дерьмо просто не должно ездить по дорогам и убивать людей, а тем более работать в такси.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button