ОбществоПроисшествия

Корабельний районний суд нарешті позбавив прав водія, якого патрульні декілька разів зупиняли з ознаками сп’яніння

Корабельний районний суд м. Миколаєва оштрафував на 40,8 тис. гривень Даніїла Хомінського і позбавив його права керування транспортними засобами на строк 10 років через те, що той вкотре відмовився від проходження огляду на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння, а це, згідно законодавства, прирівнюється до визнання, що водій був нетверезим.

Як йдеться у Постанові судді Корабельного районного суду м. Миколаєва Олексія Непші, яка оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень, восени 2019 р. Хомінський втретє протягом року відмовився від прохождення зазначеного огляду. Раніше чоловік притягувався до адміністративної відповідальності за аналогічною статтею Кодексу про адмінправопорушення 7 березня і 7 червня цього року.

У тексті постанови сказано, що 1 листопада 2019 року (близько 03:40) Хомінський керував автомобілем марки «Ford Fiesta», рухаючись по проспекту Богоявленському (був зупинений в районі будинку № 342) з явними ознаками наркотичного сп`яніння. На місці зупинки водію патрульними було запропоновано пройти медичний огляд в установленому законом порядку, на що він відмовився в присутності двох свідків.

Хомінський на судове засідання не з’явився, хоча був сповіщений про нього належним чином. Варто зазначити, що Хомінський керував транспортним засобом, що належить іншій особі, тому суддя не передбачив у своїй постанові оплатне вилучення авто.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Дети и внуки отвечают за грехи родителей. Сколько самогонкой людям горя сделали вот и аукнулись слезки. Из трех детей один умер, второй алкаш, третий наркоман.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button