Спорт

Вражаюча швидкість, напружена гра: футболісти "Ольвії" зустрілися з командою СДЮСШОР "Миколаїв" U18 (Фото, Відео)

1 грудня на стадіоні спортивного містечка, що розташований в мікрорайоні «Соляні», відбулись змагання третього турнірного кола за зимову першість міста Миколаєва з футболу. Серед проведених матчів між командами вищої ліги була і зустріч молодої та перспективної команди СДЮСШОР «Миколаїв U18» із срібним призером літнього чемпіонату першої ліги — командою «Ольвія«, що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», яке розташоване в Корабельному районі.

Арбітрами під час цього протистояння були Леонід Ізбаш, Олександр Зевакін, Станіслав Репня, спостерігачем арбітражу виступив Олександр Комаренко.

Хоч і настала вже зима, на полі відчувалась справжня палка боротьба за перемогу. Гра розпочалась дуже вдало для «портовиків»: ініціативність та згуртованість спонукали проводити ряд атак біля воріт супротивника. Під час одного з таких моментів (на четвертій хвилині матчу), після фолу відкрив рахунок з пенальті Віктор Ходоровський, забивши гол у ворота СДЮСШОР «Миколаїв U18».

Однак на цьому гра тільки розпочалась. Гравці «Миколаєва U18» не дали «Ольвії» довго святкувати свою перевагу: вже через декілька хвилин молоді футболісти вирівняли рахунок (на 8-ій хвилині забив Станіслав Петров).

Надалі гра просто вражала своєю швидкістю. Недивлячись на гарну фізичну підготовку футболістів з «Ольвії», портовикам не завжди вдавалось тримати під контролем м’яч. СДЮСШОР «Миколаїв U18» виявився спритнішим, що допомогло команді забити ще кілька голів: відзначились Ян Карнага (на 24-ій хвилині), Олександр Козуб (на 26-ій хвилині), Владислав Говорун (на 37-ій хвилині).

Окрім яскравих атак обох команд, цей матч став багатим і на попередження: декілька разів за гру арбітру доводилось показувати жовті картки порушникам.

У другому таймі команди не збавляли темп. Якщо «Миколаїв U18» хотіли ще більше вирватись від «Ольвії», то стивідори усіма силами намагались наздогнати молодого супротивника та не дати ще забити у свої ворота.

Гра була дуже напруженою, однак «Ольвії» вдалось у другому таймі тримати на замку свої ворота та провести пару гарних атак. Однак, нажаль, забити та вирівняти рахунок їм так і не вдалося.

Остаточний результат матчу — 4:1 на користь «СДЮСШОР Миколаїв U18».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button