Общество

"Добро починається з тебе": в Корабельному районі дітей вчили толерантности до ВІЛ-інфікованих та до людей з інвалідністю

У вівторок, 3 грудня, у Дитячому центрі позашкільної роботи Корабельного району відбувся захід, присвячений Дню толерантности до ВІЛ-інфікованих, а також Дню людей з обмеженими можливостями.

Як повідомила у соцмережі Facebook Олена Згадова, на заході були присутні вихованці Дитячого центру, інклюзивно-ресурсного центру №2, діти з обмеженими можливостями з соціально-реабілітаційного центру для дітей-інвалідів «Цветик-Семицветик», а також батьки вихованців та представники адміністрації Корабельного району.

«Недивлячись на такі серйозні теми, захід був наповнений посмішками теплом, яскравими номерами. Діти ще раз згадали про те, як важливо берегти своє життя, як важливо нам з вами наповнювати його яскравими фарбами та емоціями. Згадали і про толерантне відношення один до одного. Також в рамках заходу був проведений фотоконкурс «Добро починається з тебе»…

Ми такі різні, але ми — одне ціле. Обирай правильний шлях, обирай творчість!!! Життя — найцінніший скарб», — написала Олена Згадова.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button