Экономика

У концесії «Ольвії» зацікавлена катарська компанія – її консультанти відвідали спецморпорт

У середу, 27 листопада, спеціалізований морський порт «Ольвія» відвідали консультанти міжнародної консалтингової компанії Roland Berger, які домагають катарській компанії QTerminals, зацікавленій у проекті концесії в порту «Ольвія», в оцінці даного проекту.

Як повідомляє прес-служба ДП «СК «Ольвія», компанія Roland Berger, заснована в 1967 році в Німеччині, є провідною міжнародною консалтинговою фірмою європейського походження. В основі корпоративної організації лежать міжнародні «експертні центри», а також різні функціональні і галузеві блоки. В цілому, мережа Roland Berger налічує 50 офісів в 36 країнах світу.

Roland Berger консультує клієнтів з питань маркетингу та реструктуризації бізнесу, однак, крім цього, в компанії діють практики з корпоративного розвитку, корпоративних фінансів, управління інформацією, операційної стратегії, підвищення ефективності і розробці загальнокорпоративної стратегії. В число клієнтів Roland Berger входять корпорації, некомерційні організації та державні установи.

В ході візиту в порт консультанти Roland Berger провели зустріч з директором ДП «СК «Ольвія» Русланом Олейником і заступником начальника адміністрації порту «Ольвія» з розвитку портової інфраструктури Володимиром Жильниковим, а також оглянули територію порту і виробничі потужності стивідорної компанії.

Нагадуємо, що подання заявок на участь у конкурсі щодо передачі в концесію майна ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» і майна ДП «Адміністрація морських портів України» та конкурсних пропозицій триватиме до 16 грудня 2019 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Back to top button