Общество

В Корабельному районному суді школярів навчили, як треба поводитися під час слухання справи

У приміщенні Корабельного районного суду міста Миколаєва відбулась оглядова екскурсія для учнів 4-Б класу загальноосвітньої школи №1 імені Олега Ольжича. Як повідомляє прес-секретар суду, метою заходу було підвищення рівня освіти та ознайомлення з принципами судочинства, покращення довіри підростаючого покоління до судової системи.

Під час екскурсії керівник апарату суду Наталя Тягушева ознайомила гостей з приміщенням суду та розповіла про основні принципи роботи.

«Школярі мали можливість задавати питання та отримувати відповіді. Також учні переглянули мультик про систему правосуддя, після чого поділилися своїми враженнями», — сказано в повідомленні.

З привітальним словом до учнів звернувся голова суду Олексій Непша. Учням було роз’яснено порядок звернення до суду, про що слід пам’ятати під час перебування в суді, як поводити себе під час слухання справи.

По завершенню заходу голова суду побажав учням успіхів у навчанні та запропонував і надалі проводити такі зустрічі для підвищення правової культури.

Нагадаємо, ми писали:
«Правосуддя очима дітей»: Корабельний районний суд оголошує для школярів конкурс малюнків

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button