Происшествия

Мешканка Корабельного району віддала інтернет-шахраю більше 3000 грн, купуючи смарт-годинник

На інтернет-шахраїв натрапила мешканка Корабельного району, яка хотіла придбати смарт-годинник. Як повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області, потерпіла перерахувала більш ніж 3 тисячі гривень аферистам.

Крім цього, і до Центрального відділу поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що вона стала жертвою шахраїв. Жінка розповіла, що їй зателефонували нібито з поліції та повідомили, що її донька є учасницею ДТП, в якій є постраждалі, тому потрібно заплатити певну суму грошей, інакше доведеться нести кримінальну відповідальність. Заявниця погодилася на всі умови, аби врятувати доньку від відповідальності, та віддала аферистам 70 тисяч гривень.

Слідчими за вказаними фактами проводяться розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство». Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років. Тривають оперативно-розшукові заходи, направлені на встановлення та затримання шахраїв.

Поліція вкотре закликає громадян бути пильними під час спілкування з незнайомцями по телефону та купівлі-продажу на інтернет-сайтах, не поспішайте відавати свої гроші. Якщо ж ви все таки стали жертвою шахрайських схем, терміново звертайтесь до найближчого відділу поліції або телефонуйте 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. скільки раз кажуть не перераховуйте передплату поки не побачите товар!!
    Нехай трохи дорожче за те надійно накладеним платежем!!
    раз лохи ведуться на шару тому і шахраї орудують!

  2. Дописались журналисты. Что курят в редакции? Заголовок о дядьке в Киеве, сама статья про бузину в огороде. ЛяШко совсем не читает - ботает по заголовкам.

    1. ти сам читав статтю сЄпареец?
      який дядько яка тітка, там Лесник А твого кума обікрали!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button