Спорт

Атаки за атаками: на футбольному полі зійшлися "Вороновка" та "Ольвія" (фото)

23 листопада на футбольному полі спорткомплексу “Зоря” відбулось друге турнірне коло вищої ліги за зимову першість міста Миколаєва, в якому приймали участь команди «Ольвія» (жовта форма) та «Вороновка» (чорна форма).

В цей раз арбітрами матчу були Зєвакін, Мєрцалов, Морозов, спостерігачем арбітражу — І. Клигін.

Зі стартовим свистком арбітра матчу почалася видовищна гра, яка переходила по черзі з однієї половини поля на іншу. Команди «знайомились» між собою, вишукуючи слабкі місця противника, та намагались створити побільше атак.

Спочатку атаки «Вороновки» не віщували для «стивідорів» особливої ​​небезпеки. До того ж, «Ольвія» декілька разів намагалась пробити оборону противника і близько середини тайму все ж таки змогла реалізувати одну з таких спроб. Забив перший гол кращий бомбардир літнього сезону, гравець «Ольвії» під номером 9 Антон Колихалов.

Далі гра не збавляла темпу, однак більше за тайм в жодні ворота обидвох команд м’яч не потрапив.

Другий тайм виявився складним і для «Вороновки», і для «Ольвії». Чим більше проходило часу, тим більше команди намагались вичавити із себе останні можливості для досягнення результатів. На полі відчувалась справжня боротьба…

Не обійшлося, звісно, без порушень і травмувань. Декілька разів на поле доводилось виходити медпрацівнику, аби надати першу допомогу футболістам.

Ближче до завершення гри «Ольвії» все рідше вдавалося переходити на половину поля суперника. Деякий час «Вороновка» робила атаки за атаками, не відходячи від воріт «Ольвії», арбітр назначав кутовий за кутовим…

Невдовзі, забивши м’яча з пенальті, гравець під номером 20 команди «Вороновка» вирівнює рахунок.

Після цього «Ольвія» дуже намагалась вирватися вперед, натомість отримала ще два голи в свої ворота. Остаточний результат матчу — 3:1 на користь «Вороновки», одного з найтитулованіших представників Миколаївського футболу.

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button