Общество

Миколаївці можуть пропонувати кандидатури в номінації конкурсу "Людина року"

Оргкомітет миколаївської загальноміської програми «Людина року» — «Городянин року» інформує засоби масової інформації про початок роботи з підведення підсумків за 2019 рік.

Повідомляємо, що в складі оргкомітету відбулися зміни. Новими членами оргкомітету обрано головного лікаря Лікарні швидкої медичної допомоги Олександра Дем’янова, директора Центральної бібліотеки ім. М.Л.Кропивницького ЦБС для дорослих м.Миколаєва Тетяну Тверду і головного редактора-директора ТОВ «Редакція газети «Вечерний Николаев» Ігоря Данилова.

У зв’язку з важкою втратою — передчасною смертю голови оргкомітету, заслуженого журналіста України, лауреата Всеукранської премії імені Миколи Ушакова, міжнародного конкурсу імені Максиміліана Волошина, премії імені Леоніда Вишеславського, головного редактора газети «Вечерний Николаев» Володимира Пучкова, який зробив неоціненний внесок у розвиток загальноміської програми «Людина року»-«Городянин року», новим головою оргкомітету шляхом голосування обрано заслуженого працівника культури України, президента Всеукраїнської асоціації зоопарків і акваріумів Володимира Топчого.

З огляду на багатогранність думок, необхідність слідування критеріям об’єктивності та суспільного консенсусу, оргкомітет відкритий для нових ідей і пропозицій як за номінаціями, так і щодо кандидатур у розрізі підсумків загальноміської програми «Людина року»- «Городянин року» за 2019 рік. Чекаємо їх за адресою: vechnik@ukr.net

Повідомляємо, що оргкомітет приступив до першого етапу опитування городян. Взяти участь в ньому можна, заповнивши форму анкети. Чекаємо на ваші пропозиції до 10 грудня поточного року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button