Общество

«Шлях до миру»: ліцей Корабельного району організував тиждень толерантності

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності з 11 по 15 листопада у Миколаївському економічному ліцеї №1, який розташований у Корабельному районі, пройшов тиждень толерантності під девізом «Толерантність – шлях до миру».

Як йдеться у повідомленні на сторінці ліцею в соцмережі Facebook, робилося це з метою формування в учнів загальноприйнятих моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу.

«Кожен день тижня мав свою назву: понеділок – День Поваги та Доброти, вівторок – день Тактовності, середа – день Компліментів, четвер – День Взаєморозуміння, п’ятниця – День Щастя. В рамках тижня учні та вчителі брали участь у грі «Таємний друг», ліцеїсти створювали словник ввічливих слів, розробляли правила ведення бесіди, розв’язували життєві ситуації, зібрали повну торбинку компліментів, створили дерево толерантності. Кожного дня звучали такі слова: терпіння, доброта, чуйність, повага, милосердя, співчуття, розуміння один одного, шлях до миру і злагоди.

Весь тиждень Толерантності супроводжувався позитивними емоціями та гарним настроєм», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Вот такие и ему подобные лицеи поставляют кадры в украинские правительство и парламент, которые политику воспринимает как бесконечное шоу, руководить которым должен президент-шоумен. Веселуха без конца - их кредо.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button