Общество

В Миколаєві стартували змагання за Зимову першість міста з футболу. Огляд матчу "Ольвія" - "Суднобудівельник" (Фото, Відео)

На минулих вихідних в Миколаєві стартували змагання за Зимову першість міста з футболу.

17 листопада срібний призер літньої першості — команда «Ольвія», що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, — зустрілась на футбольному полі спорт-комплексу «Зоря» в першому турі вищої ліги з командою «Суднобудівельник».

Арбітрами матчу працювали А. Артеменко, Д. Ріпка, І. Голіяк, спостерігачем арбітражу — І. Клигін.

Перший тайм розпочався динамічно, команди обмінювались один з одним небезпечними моментами.

Окрім яскравих ігрових комбінацій, матч відзначився травмуваннями та порушеннями. Вже в першому таймі під час запеклої боротьби гравець «Суднобудівельника» під номером 11 травмував собі ключицю, а через деякий час гравець «Ольвії» Віталій Березняк отримує травму ноги. Обидвох гравців було вилучено з поля та надано першу медичну допомогу.

Що «Суднобудівельники», що «Ольвійці» довгий час підходили один до одного впритул, однак першим відкрити рахунок вдалось «Суднобудівеньнику»: на 26-ій хвилині забиває Станіслав Потапенко.

Портовики безперервно намагались реалізувати гольові моменти та зрівняти рахунок, однак м’яч вперто не потрапляв до воріт суперника.

В другому таймі у гравців «Ольвії» був помітний більш рішучий та бойовий настрій, адже за першу частину гри вони змогли добре познайомитись з опонентом та знайти його слабкі місця.

Портовики робили гарні атаки та створювали безліч гострих моментів, однак найвидовищною гра була саме під закінчення матчу.

На 75-ій хвилині «Ольвії» вдається вирівняти рахунок: відзначився Владислав Зміївський.

Та на цьому команда «Ольвія» не зупинилась: вже на 78-ій хвилині Денис Нікора забиває ударом з голови ще один яскравий гол у ворота суперника.

В такий момент здавалось, що портовики вийдуть з поля переможцями, однак футбол — гра непередбачувана. Так, «Суднобудівельнику» вистачило всього лише дві хвилини, щоб схилити чашу терезів на свою користь — голи забили Едуард Панчук (на 79-ій хвилині) та Станіслав Потапенко (на 80-ій хвилині матчу).

Так за п’ять хвилин до фінального свистку командами було забито в загальній кількості чотири голи, що не могло не захоплювати та вражати присутніх вболівальників таким несподіваним та динамічним завершенням матчу.

Остаточний результат гри — 3:2 на користь «Суднобудівельника».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button