Блоги

До Сєнкевича з Цимбалом доведено, що «новий» Генеральний план нищить екологію Миколаєва (ФОТО)

06.11.2019 року у канцелярію Миколаївського міського Голови на ім’я Сєнкевича О.Ф. й у приймальню Департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради на ім’я Головного архітектора міста Цимбала були вручені та зареєстровані листи з доданими DVD-дисками (з графічними матеріалами) з інформацією щодо нового Генерального плану забудови міста, який наразі розробляється та готується до затвердження.

В інформації обґрунтовано доводиться, що в такому вигляді, як він зараз є, «новий» ГенПлан є просто документом з фундаментального знищення екології обласного населеного пункту. Наголошується, що такий План у сутності не несе в собі засад планування – відсутня програма розвитку, обриси перспектив для міста, а в екологічній галузі є значним погіршенням, по зрівнянню з попереднім документом 2009 року, і призведе до істотного погіршення умов життєдіяльності миколаївців.

Головний архітектор Цимбал А.А.

Планується суттєве зменшення територій зеленних насаджень, рекреації, промислове знищення з забрудненням берегів та водяних акваторій. Відсутня перспектива вирішення транспортного перевантаження тощо. Прозвучало, що все зроблено лише на догоду обмеженого кола впливових осіб, скоробагатьків, для узаконення вже сумнівно захоплених ними земель, привласнення нових територій та «розвитку» їх бізнеса за рахунок пригнічення інтересів пересічних містян.

Особливо постраждають та будуть знищені чималенькі зелені насадження:








Вже Сєнкевич з Цимбалом не зможуть зробити вигляд — «А ми не знали!» та «відморозитися», як вони робили з призначенням громадських слухань з цього приводу, то приховуючи коли вони будуть, то оголошуючи їх не в офіційний спосіб, то раптово переносячи.

Фактаж про вади документу тут:
Новий Генеральний План Миколаєва — узаконення «хотєлок» міліонерів (ФОТО)

УВАГА! ЗАПРОШУЄМО ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ: «Громадські обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки (СЕО) документу державного планування — Генерального плану м. Миколаєва у м. Миколаєві, відбудеться 16.11.2019 р. в приміщенні Миколаївського міського Палацу творчості учнів з 10-00 до 15-00 за адресою вул. Адміральська, 31.» Громадські обговорення Генерального плану м. Миколаєва

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button