Экономика

Для ознайомлення з об’єктом концесії: порт «Ольвія» відвідали представники грузинської індустріальної групи та компанії Risoil

З метою більш детального ознайомлення з об’єктом концесії, у вівторок, 12 листопада, до спеціалізованого морського порту «Ольвія» з візитом прибули представники Грузинської Індустріальної Групи (GIG — Georgian Industrial Group) та компанії RISOIL. Про це повідомляє прес-служба ДП «СК «Ольвія».

GIG — одна з найбільших промислових груп Грузії, яка має різноманітний портфель бізнесу з чітким фокусом на енергетичному секторі. Також GIG займається комерційною нерухомістю, будматеріалами, напоями та виробництвом металу.

RISOIL є одним з найбільших експортерів сирої соняшникової олії і побічних продуктів переробки соняшнику з України. За роки свого розвитку компанія RISOIL створила офіси та виробництво в ряді країн Європейського Союзу, Україні та Грузії.

В ході візиту в порт представники GIG і RISOIL зустрілися з керівництвом ДП «СК «Ольвія» Русланом Олейником і адміністрації морського порту «Ольвія» Андрієм Єгоровим, а також оглянули територію порту і виробничі потужності стивідорної компанії.

Нагадаємо, що 18 жовтня поточного року Мінінфраструктури оголосило про проведення концесійного конкурсу щодо передачі в концесію майна ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» і майна ДП «Адміністрація морських портів України». Подання заявок та конкурсних пропозицій до конкурсної комісії триватиме до 16 грудня.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button