Общество

«Правосуддя очима дітей»: Корабельний районний суд оголошує для школярів конкурс малюнків

Напередодні Дня працівника суду (15 грудня) Корабельний районний суд м. Миколаєва оголошує конкурс дитячих малюнків на тему: «Правосуддя очима дітей».

Метою конкурсу є: підвищення уваги суспільства до необхідності сприяння діяльності осіб та органів, що забезпечують здійснення правосуддя; висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формування почуття патріотизму та власної гідності громадян України; виховання поваги до суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

Роботи подаються до канцелярії суду (за адресою: вулиця Самойловича, 29 А ) або надсилаються поштою на цю ж адресу з 10 листопада до 10 грудня 2019 року включно.

Нагородження відбудеться 13 грудня 2019 року.

Учасниками конкурсу можуть бути школярі віком від 6 до 17 років.

Вимоги до малюнків:

— малюнок має відображати судову тематику: суддя, судовий процес, працівники суду, бачення дитиною ролі судді та для чого потрібен суд, уява про суд майбутнього, права людини тощо;

— формат малюнку має бути не меншим за альбомний( А4) лист;

— малюнок може бути виконаний фарбами, олівцями чи іншими засобами;

— у правому нижньому куті малюнка має бути назва твору, прізвище та ім’я автора, а на звороті — школа, контактний номер телефону.

Запрошуємо усіх бажаючих до участі у конкурсі.

Прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Не знаю как кому кажется,но мне милее детские рисунки с цветами,с желтыми солнышком ,деревьями неправильной конфигурации ,и птицами,которые в природе не существуют)))это так мило!)))та не дай Бог,чтоб мои дети судью рисовали((((

  2. Мирусовать есть кому,а почему вы милые граждане не пишите ваше мнение????что вы хотите увидеть на альбомных листах????судью,правосудие,(паршивое однако)или детские рисунки-настоящие,живые!!!!!!!!?красивые,как наши дети рисуют...то что видят,то и рисуют)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button